FarmFacts Hungary Kft.

Földkönyvi adatrögzítés mesterfokon

Szeretné napra pontosan látni a földbérleti szerződések lejáratát? Jó lenne minden helyrajzi számhoz tartozó területet térképen is megtekinteni? És mindezt egy felületen?

Nemsokára kezdődik egy újabb aratási év és ilyenkor érdemes rendszerezni a különböző földbérleti szerződéseinket, hogy mindent egyben, egyszerűen átláthassunk és kezelhessünk, hogy egy igazán eredményes évet hagyhassunk majd magunk mögött.

A NEXT Farming Pro szoftver segítségével egy könnyen átlátható és egységes felületen kezelheti a helyrajzi számokat, a földtulajdonosok adatait és a szerződéseket.

Bármilyen szerződést kényelmesen rögzíthet és kezelhet a programban, legyen szó földbérleti, csere- vagy művelési szerződésekről, vagy akár saját tulajdonban lévő földekről. Mindig időben látni fogja, ha egy szerződés a lejárathoz közeledik!

Rendszerünk összefogja, egységesíti és áttekinthetővé teszi a különböző típusú és lejáratú szerződéseket, így segítségével nemcsak munkát takarít meg, de további hasznos információkkal is gazdagodik.

Lássuk, milyen előnyökhöz juthat még szoftverünk használatával!

  • Napra pontosan látható a bérleti szerződések lejárata.
  • A kataszteri adatok és a helyrajzi számok közvetlenül kapcsolódnak a szerződésnyilvántartáshoz úgy, hogy egyben a táblák alapadataiba is illeszkednek. 
  • Digitális kataszteri térképek is használhatók
  • A képletgenerátor használatával a program automatikusan kiszámítja a bérleti díjakat, amelyről kifizetői igazolás is készül.
  • A beépített szövegszerkesztővel a szerződések szövegeit is megadhatja.
  • A körlevél funkcióval segítjük, hogy a bérbeadókkal könnyebben és gyorsabban tudja tartani a kapcsolatot.
  • Vesse össze a térképen a helyrajzi számokat a művelt területekkel (táblákkal), így rögtön látja, hogy a kontúrok fedésben vannak-e és azonnal megállapíthatja, hogy a saját tulajdonú, illetve a bérelt területek egybeesnek-e a földhasználattal.

Tegye Ön is egyszerűvé földbérleti szerződéseinek kezelését és kezdje velünk az új aratási évet!

crossmenuchevron-down