FarmFacts Hungary Kft.

Talajmintavétel WINTEX eszközökkel

Tudjuk, hogy reprezentatív talajmintát csak jól tervezett és gondosan végrehajtott GPS alapú precíziós mintavétel biztosít.

A NEXT Farming esetében ez azt jelenti, hogy TalkingFields térképek alapján a NEXT Farming Pro programban elkészítjük a mintavételi tervet. A talajmintavételt WINTEX automata mintavevőkkel végezzük, melynek a NEXT Farming egyben hivatalos forgalmazója is Magyarországon.

A Wintex automata talajmintavevők fejlesztésére és gyártására specializálódott vállalat. A világot behálózó tevékenységüknek és a nemzetközi szakértői hálózatuknak köszönhetően szinte minden talajtípussal és mindenféle geológiai feltétellel találkoztak már a talajminták gyűjtése során, ezért komoly és megbízható tapasztalattal végzik évek óta ezt a tevékenységet. A termékek megbízhatóságát növeli, hogy nemzetközi szabványoknak és szigorú követelményeknek kell megfelelniük, ezért is döntöttünk mellettük.

Az általunk forgalmazott talajmintavevőkkel nagy területekről is gyors, hatékony és pontos mintavétel történik, emellett a berendezéseink gazdaságosak, rendkívül megbízhatóak és felhasználóbarát kezelésük mellett csak minimális karbantartást igényelnek. A mintavétel a választott mintavevőtől függően 30, 60 vagy akár 90 cm mélységben is történhet.

Fedezze fel a talajban rejlő lehetőségeket az általunk nyújtott professzionális talajmintavételi technológiával, hogy mindenki más előtt járjon!

Ha szeretne saját WINTEX talajmintavevőt, akkor kérjen tőlünk részletes tájékoztatást.

NEXT Farming Mitarbeiter und Landwirt schauen gemeinsam auf ein Tablet
crossmenuchevron-down