FarmFacts Hungary Kft.

Intelligens szoftver ISO monitorokhoz

A gazdálkodói tevékenységek során többféle munkagép közül válogathatunk, mindannyian más munkagép márkára esküszünk és sok esetben gyári monitort használunk hozzájuk, de olyan is előfordulhat, hogy utólag mégis más gyártmányú monitorral szereljük fel munkagépeinket.

A monitorok közül már nagyon sok az ISO szabvány szerinti adatformátumot (ISOXML) használó eszköz. A legnagyobb gyártócégek, mint a Fendt, a Horsch, a Kverneland vagy az Amazone mind ilyen eszközökkel látják el gépeiket. Természetesen a gépmárkáktól független monitorok esetében is, mint a Trimble, a Müller vagy a Topcon eszközei, több ISO kompatibilis monitorral találkozunk.

Mire használjuk az ISO monitorokat?

Az ISO monitorok nem csak a változó mennyiségű kijuttatást képesek applikációs térképek segítségével megvalósítani, hanem alkalmasak a munkaműveletek teljeskörű dokumentálására is. Így segítségükkel egyből rögzíthetőek a munkaműveletek adatai. Ezért nem csak a precíziós gazdálkodásban lehet őket használni, hanem segítségükkel automatikusan pontos táblatörzskönyv is készülhet.

Mivel sokan használnak ISO monitorokat, ezért elengedhetetlen, hogy ezt a szabványt kiválóan kezelni tudó és velük teljesen kompatibilis szoftverekkel dolgozhassanak a gazdálkodók.  

Milyen előnyei vannak egy intelligens szoftver alkalmazásának az ISO monitoroknál?

A NEXT Farming által kínált szoftverek alkalmasak az ISO szabvány szerinti adatformátumot használó monitorok teljeskörű támogatására. A NEXT Farming Pro programcsomag teljes mértékben kompatibilis az ISO monitorokkal és a program exportálni és importálni is tud ISOXML fájlokat. Ez monitortípustól függően lehet felhőalapú vagy USB pendrive használatával.

A legfontosabb támogatott funkciók:

  • Táblakontúrok, nevek exportja-importja
  • Növények, fajták, gépek, eszközök, növényvédőszerek, műtrágyák exportja-importja
  • AB vonalak exportja-importja
  • Applikációs térkép feltöltése
  • Az elvégzett munkák adatainak letöltése
  • Gázolajfogyasztás adatai

További részletekért keressen bennünket bizalommal!

ISO monitor
crossmenuchevron-down