FarmFacts Hungary Kft.

Professzionális adatcsere a John Deere monitorokkal

A John Deere már nagyon korán felismerte, hogy a traktorokra, kombájnokra és önjáró permetezőkre szerelt monitorainak a szerepe és jelentősége messze túlmutat a gépek kormányzásán és vezérlésén. Ezért 2001-ben a John Deere céggel együttműködésben elkészült a JDOffice programunk, amely a JD monitorok adatait kapcsolta össze a farm-menedzsment szoftverünkkel.

Szoftver a tökéletes gépkommunikációhoz

A gazdálkodás, a piac elvárásai, a technikai lehetőségek, továbbá a monitorok és az adatátvitel módszerei is folyamatosan változnak, így mi is szünet nélkül fejlesztjük ezt a sokak által használt alkalmazást.

Az immár JD Reports MAP Pro névre hallgató új verzió nemcsak megjelenésében hasonlít a NEXT Farming Pro programra, hanem annak az egyik, akár önállóan is használható modulja, így természetesen a teljes NEXT Farming Pro programcsomaggal kompatibilis és annak moduljaival egyszerűen bővíthető.

Ez a szoftver ideális eszköz minden John Deere gép mellé, hiszen zökkenőmentesen illeszkedik a John Deere törzsadatokat és munkaadatokat kezelő rendszerébe.

Ahogy a gazdálkodás módszerei és a piac elvárásai is folyamatosan változtak, úgy a JDOffice program is sokat fejlődött az elmúlt évtizedek során. A monitorokból új típusok jelentek meg, így a JDOffice is teljesen megújult, alkalmazkodva az aktuális igényekhez.

Kényelmes adatcsere bármilyen monitor esetén

A JD Reports MAP Pro az összes John Deere monitorral képes mindkét irányban intelligensen kommunikálni. Típustól függően a felhőn keresztül, vagy fizikai adathordozó használatával. Bármelyik monitor adatait képes felismerni és kezelni, legyen szó a régebbi vagy éppen a legmodernebb monitorokról.

A kényelmesen és egyszerűen végrehajtható adatcsere mindkét irányban működik. Így az egyik irányban törzsadatokat, feladatokat, kijuttatási (applikációs) térképeket küldhetünk a programból a monitorokra, az elvégzett munkaműveletek adatait pedig a másik irányban vissza tudjuk olvasni a monitorról a programba. Ezeket használhatjuk a gazdálkodás dokumentálására vagy pusztán az elvégzett munka ellenőrzésére.

Minőségbiztosítás és ellenőrzés

Precíziós gazdálkodás esetén nemcsak a kijuttatási térképeket tudjuk használni, hanem a ténylegesen kijuttatott mennyiséget is látni fogjuk, így pontos rálátásunk lesz arra, hogy mi történt valójában a tábláinkon. Így garantálja szoftverünk a minden esetben megbízható minőségbiztosítást is. 

Adatalapú gazdálkodás

A JD Reports MAP Pro használata ideális az adatalapú gazdálkodáshoz, hiszen a munkagépekből visszaérkező, pontos és mért adatok, kiváló alapot nyújtanak a további munkaműveletek tervezéséhez és végrehajtásához. Az adatalapú gazdálkodás alapeleme a farm-menedzsment szoftver és a munkagépek közötti kétirányú kommunikáció.

A szoftver használatának legfontosabb előnyei

  • Adatcsere minden John Deere monitorral 
  • Adatcsere a MyJohnDeere.com portállal
  • Hozamtérkép készítése
  • Minden elvégzett munka térképi megjelenítése
  • Kijuttatási (applikációs) térképek készítése
  • Minden monitoron azonos törzsadatok biztosítása
  • Sablon- és gyűjtőkönyvelés a gyors adatrögzítéshez
  • Minden ISOBUS eszköz vezérelhető
  • AB egyenesek és kanyarok létrehozása, szerkesztése és importja
  • Bővíthető a NEXT Farming Pro bármely moduljával

Valósítsa meg velünk a tökéletes gépkommunikációt!

Laptop egy traktor előterében, a képernyőn NEXT Farming Pro látható
crossmenuchevron-down