FarmFacts Hungary Kft.

Földbérleti szerződések és helyrajzi számok áttekinthetően

A NEXT Farming PRO szoftver fejlesztésével fő célunk az volt, hogy nap mint nap, minden területen segítsük a gazdálkodók életét. Cikksorozatunk aktuális részében bemutatjuk, hogyan lehet eligazodni új generációs szoftverünk segítségével a földbérleti szerződések és a helyrajzi számok nyilvántartásában.

A földbérleti szerződések és a helyrajzi számok pontos ismerete és átláthatósága nagyban segít, hogy hatékonyan tervezzük meg a gazdálkodási tevékenységeinket a mindennapokban, ezért elengedhetetlen, hogy jól átlátható és biztos megoldást válasszunk erre a célra. A földnyilvántartási adatokat ráadásul felhasználhatjuk elemzésre és a döntéshozatal támogatására, a hosszú távú tervezéshez és a gazdaság stratégiai céljainak eléréséhez is.

Szoftverünkkel minden fajta bérleti szerződést egyszerre lehet kezelni, a szerződésekhez tartozó helyrajzi számok pedig akár térképen is megjeleníthetőek. A NEXT Farming PRO használatával nem fordulhat elő, hogy valamiről nem értesül időben! Mindig figyelmezteti Önt a szerződések lejáratára, valamint értesítést küld a bérleti díjak esedékes fizetéséről is.

Mindent egy helyen áttekinthet és nyomon követhet és egyéb előnyökhöz juthat rendszerünk segítségével:

  • Minden bérleti szerződését, csereszerződését, művelési szerződéssel használt földjeit, valamint saját tulajdonú földjeit is kezelheti
  • Könnyedén ellenőrízheti a futamidőket
  • Átláthatóan kezelheti a bérleti díjak kifizetését
  • Lehetősége van digitális kataszteri térképek importjára, így a helyrajzi számokat térképen is megtekintheti
  • A szerződések szövegeit megírhatja, szerkesztheti, de használhatja és mindig elérheti az aktuális szerződésmintákat is
  • Körleveleket küldhet ki intelligens funkciónkkal

Ismerje meg, milyen előnyökhöz juthat még professzionális rendszerünk használatával!

Person ist in Hocke im Feld und hat Erde in der Hand.
crossmenuchevron-down