FarmFacts Hungary Kft.

Hatékony adatcsere és a precíziós gazdálkodás

Az intelligens gépkommunikáció egy olyan technológiai megoldás, amely lehetővé teszi a különböző gyártmányú munkagépek és monitorok és a farm-menedzsment szoftver közötti adatok összekapcsolását. Ez a fajta kommunikáció alkalmas leginkább a gépek közötti hatékony adatcserére és az információk megosztására, valamint azok intelligens feldolgozására, vagyis ideális megoldás a precíziós gazdálkodáshoz.

Az intelligens gépkommunikáció számos előnyt kínál a gazdálkodóknak, melyek segítségével megteremthetik az eredményes gazdálkodási folyamatokat.

A legtöbb gazdaságban többféle munkagép is dolgozik. Ezek a munkagépek rengeteg adatot használnak, hoznak létre és tárolnak. Az adatokat nem mindig könnyű kinyerni, rendszerezni, vagy éppen összekapcsolni egymással. Ha több munkagépet vetünk be és azok nem ugyanolyan gyártmányúak, vagy nincsenek egymással összehangolva, sokszor kihasználatlanul maradnak az általuk gyűjtött információk. Gyakran az egymástól különböző adatformátumok kezelése okoz problémát, így az adatok komplex használata nem lesz könnyű feladat.

Ha minden adatot egy rendszerben szeretne látni és kezelni, akkor érdemes egy gépgyártóktól független farm-menedzsment szoftvert alkalmazni, hogy az összes munkagépét ki tudja szolgálni. A NEXT Farming intelligens szoftvermegoldásai segítenek, hogy egyszerűen felügyelhesse, összegyűjthesse és kiértékelhesse munkagépei különböző adatait.

Szoftverünk segítségével lehetővé válik az adatok egyszerű kezelése, maximális adatbiztonság és adatvédelem mellett. Az adatfeldolgozás pedig hatékonyabbá válik a folyamatok automatizálásával. Bármikor felhasználhatja az automatikusan rögzített munka adatokat a műveletek dokumentálására, az üzemgazdaság kiértékelésére és az elszámolására is.

Minden gazdaságban és üzemben támogatjuk az eredményes gazdálkodást és többé már nem akadály a vegyes flotta összekapcsolása, legyen szó kisebb, vagy akár nagyobb üzemméretről!

További részletekhez az intelligens gépkommunikációval kapcsolatban keressen bennünket!

Ein Deutz Traktor mit einem Düngerstreuer von hinten.
crossmenuchevron-down