FarmFacts Hungary Kft.

Hogyan csökkenthetjük a leghatékonyabban a gazdálkodói feladatokat?

Akik már régebb óta folytatnak precíziós gazdálkodást, tapasztalatból tudják, hogy a pontos adatokon alapuló gazdálkodásnak egyik nagy előnye az, hogy egyszerűbbé teszi a gazdálkodói feladatok ellátását és nagyban segíti a költséghatékony termelés megvalósítását.

Természetesen vannak olyan termelők is, akik még nem használták ki teljesen a precíziós gazdálkodás kínálta lehetőségeket. Szeretnénk velük is megismertetni azokat az előnyöket, amelyeket bárki elérhet, ha csatlakozik a NEXT Farming által fejlesztett, megbízható szoftverek és szolgáltatások felhasználóihoz. Minden területen igyekszünk csökkenteni a gazdálkodók terheit és növelni a hatékonyságukat és intelligens megoldásaink remekül bevethetőek a költségek csökkentésében is.

Sokféle digitális termék és szolgáltatás létezik a piacon, de a NEXT Farming digitális megoldások egyedülállóan segíti a gazdálkodókat a növénytermesztés teljes folyamatában nap mint nap. Ez pedig azért van így, mert a NEXT Farming esetében, mind a hardver, mind a szoftver, mind a szolgáltatások egy kézből érkeznek, egymással összehangoltan működnek.

Top 5 előny:

  1. Saját kézben tartja gazdasága összes adatát, hiszen csak ön rendelkezik vele.
  2. Saját maga készítheti el a kijuttatási terveket.
  3. Az elvégzett munkák eredményeit is felhasználhatja, így a terv mellet a tényadatok is mindig rendelkezésére állnak.
  4. SzoftverN-szenzor, drón, műholdas térképek és meteorológiai állomások adatait is használhatja, a legnagyobb hatékonyság elérésére.
  5. Egy kézből kapja a szoftvert, a hardvert és a szolgáltatásokat, így garantáltan minden mindennel együttműködik.

A precíziós gazdálkodás alapja az adat. Adatokat gyűjtünk és kapcsolunk össze egymással, hogy optimalizált termelési folyamatot hozzunk létre. A szükséges adatokat pontos szenzortechnológiával gyűjtjük és elemezzük. Minél több és részletesebb információval rendelkezünk a talaj állapotáról, a táblán belüli termőképesség különbségeiről és a növények aktuális állapotáról, annál inkább van lehetőség az adott helyzetre leginkább alkalmas technológiai megoldást választani. Az adatok gyűjtésének és kezelésének lelke az általunk fejlesztett szoftver, a NEXT Farming Pro, amely az információkat egyszerű módon képes átvenni, azokat logikusan rendszerezni és a felhasználó számára áttekinthető módon megjeleníteni.

Minden esetben átlátható és egyszerű működést biztosítunk gazdaságának és az egyéni igényekhez alakított intelligens megoldásokkal támogatjuk a gazdálkodói munkát. Lássuk, hogyan!

  • Szoftvereink használatával mindig pontosan átlátja az összes kiadását és bevételét.
  • Minden munkagépe összes adatát egy rendszerben láthatja és kezelheti, a gyártóktól függetlenül.
  • Táblatörzskönyvet vezetni sokkal egyszerűbben lehet a gépekből származó munkaadatok segítségével és könnyebb ellátni kijuttatási térképekkel és munkaelőírásokkal.
  • Az egyszerű készletnyilvántartásnak köszönhetően minden szükséges készletét napra lebontva mindig pontosan láthatja (pl. mennyi gázolaj van még a tartályban, mennyi termény áll még a tárolókban, elegendő lesz-e a meglévő műtrágya, vetőmag és növényvédőszer a következő munkafolyamatokra).
  • A munkaerőhiány esetén is nagy segítséget nyújtanak rendszereink, hiszen egyszerre több gazdaság és üzem munkaműveleteit is kezelheti és segítségével teljeskörűen megtervezheti és dokumentálhatja az egyes munkaműveleteket.

Kérjen személyes vagy online konzultációt a precíziós gazdálkodást támogató megoldásainkról!

Illustration der NEXT Farming Produkte in einem Netz auf einem Feld.
crossmenuchevron-down