FarmFacts Hungary Kft.

Lehet egyszerű az időjárási adatok importja?

A meteorológiai állomások használatával pontos időjárási adatokra tehet szert és hozzájuthat olyan intelligens előrejelzésekhez, amelyekkel az egyes munkaműveleteket mindig a legmegfelelőbb időpontban végezheti el és az üzemi folyamatokat a leghatékonyabban tervezheti meg.

A NEXT meteorológiai állomások használatával egy olyan integrált rendszerhez jut, amellyel biztosítható az időjárási adatok mérése, dokumentálása, kiértékelése és az előrejelzése is, ezáltal optimalizálhatja a munkaműveletek tervezését, valamint végrehajtásuk időpontját.

Az állomások által gyűjtött adatok azonnal elérhetőek és az intelligens szoftvernek köszönhetően egyszerűen értelmezhetőek és könnyedén elemezhetőek.

Miket tud a szoftver?

  • Az időjárási adatok átfogó és részletes megjelenítése
  • Az adatok egyből elérhetőek a NEXT Táblatörzskönyv-GN modulban is
  • Precíz, 7-napos előrejelzési-modell
  • Bárhonnan elérhető időjárási adatok
  • Rugalmas kiértékelési lehetőségek
  • Interfész külső döntéstámogatási rendszerekhez
  • Előrejelzés a hatékony növényvédelemre és tápanyagutánpótlásra, valamint az aratási feltételekre

A meteorológiai állomások által rögzített időjárási adatok elemzése kiegészíthető a növény növekedési modelljével és így már egész egyszerűen készíthet előrejelzést az aktuálisan fenyegető veszélyekről és a növényvédelem hatásosságát is pontosan felmérheti. Az eredményes növényvédelem a betegségek és a kártevők megjelenésének előrejelzésével kezdődik és átfogja a védekezés tervezését és dokumentálását is.

A növényvédelemmel és tápanyag-utánpótlással kapcsolatos kezeléseket mindig a legmegfelelőbb időpontban tudja elvégezni, így mindig optimalizálhatja a költségeit, nem lesz felesleg és nem költ többet, mint amennyit valójában szükséges.

Lássa át egyszerűen az időjárási adatokat és keressen minket az egyedi igényeinek megfelelő meteorológiai állomás kiválasztásában!

 
Wetterstation Pro 25 von NEXT Farming
crossmenuchevron-down